De jobsite voor hotel professionals

Uitgebreid zoeken
logo

Restaurant Kelner

Wie zijn we?

Wie zijn wij?
Wij zijn een gerenommeerde hotelgroep die actief is in het hart van Gent, België, met in haar beheer deze drie uitzonderlijke hotels: het Ghent Marriott, Residence Inn & Holiday Inn Express & Suites.

Het Gentse Marriott hotel staat trots in het historische stadscentrum, aan de oevers van de Leie in de middeleeuwse haven. Met 150 luxueuze kamers, 9 veelzijdige vergader- en evenementenruimtes, een gerenommeerd restaurant en een charmant terras met uitzicht op de Leie is het een baken van gastvrijheid in de stad.

Midtown Grill is het beste steakhouse van Gent, gekend voor het serveren van de fijnste stukken vlees met gedurfde smaken, dit alles in het luxueuze kader van het Gent Marriott. We zijn op zoek naar een gepassioneerde en toegewijde Restaurant Kelner om ons team te versterken en onze gasten een uitzonderlijke eetervaring te bieden.

Dag in het leven van...

Je begint je dag met de mise-en-place van het restaurant waarbij je zorgt dat alles klaar is om een top service aan onze gasten te bieden. Als ze arriveren, begroet je ze hartelijk, begeleid je ze naar hun tafel en laat je ze kennismaken met de typische gerechten van Midtown Grill.
Tijdens de bediening werk je nauw samen met het keukenteam om de gerechten naadloos af te leveren, zodat de gasten tevreden zijn en kunnen genieten.
Aan het einde van de dag help je met opruimen van het restaurant en de zaal netjes volgens de regels terug op te bouwen voor de volgende dienst.

Wat hebben we nodig van jou?

Om succesvol te zijn in deze functie, ben je vooral gepassioneerd om gasten een fijne ervaring te geven binnen de standaarden van onze hotelgroep.
Verder heb je zeer goede communicatieskills.
Bij Aimbridge kijken we meer naar persoonlijkheid dan naar ervaring, dus het spreekt voor zich dat je een flinke dosis persoonlijkheid hebt en een echte flair voor gastvrijheid.

What's in it for you?

Als lid van de Gent Marriott familie heb je toegang tot een pakket van voordelen waaronder

  • Marktleidend salarispakket met voordelen
  • DKV hospitalisatieverzekering
  • Dagelijkse maaltijdcheques
  • Terugbetaling van trein, bus of tramabonnement in kader van woon-werkverkeer
  • Hotel kortingen met personeelstarieven wereldwijd
  • Toegang tot gerenommeerde trainingsplatforms zoals Marriott International en Aimbridgje om je vaardigheden te ontwikkelen

Solliciteren

Geïnteresseerd? Klik op SOLLICITEREN en begin je reis met Aimbridge Hospitality EMEA. Jouw droombaan wacht!

Marriott Ghent
att. Siri Heip
Korenlei 10
Belgium
9000 Gent
m: siri.heip@marriottghent.com

>>> SOLLICITEREN<<<

Statistics

Aantal keer bekeken: 1831

Opdrachtgever

Marriott Ghent Hotel

Publicatiedatum

08.10.2024

Siri Heip
09 269 77 34
siri.heip@marriottghent.com www.marriott.com/hotels/travel/gnemc-ghent-marriott-hotel
Jobhotel.be gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Beperkt gebruik van de website