De jobsite voor hotel professionals

Uitgebreid zoeken
logo

Assistent F&B Manager

Bedrijf

Net buiten de bruisende hoofdstad, ligt voco™ Brussel City North. Dit nieuwe hotel maakt deel uit van de grensverleggende campus Living Tomorrow, gesitueerd in Vilvoorde. Op het kruispunt tussen heden en toekomst, slechts een steenworp van de actie, wacht deze groene oase in het stalen hart van ons land. Brussel City North is een ontmoetingsplek voor de reizende meerwaardezoekers, en de uitgelezen locatie voor zinderende events en verkwikkende meetings. Bezoekers worden ondergedompeld in een wereld vol gastvrije gastronomie en weelde. Heb jij geen hoogtevrees? Wij zoeken hoogvliegers die ons hotel naar nieuwe hoogten brengen.

Taken

Als Assistant Food and Beverage Manager ben je verantwoordelijk voor het effectief beheren en coördineren van alle aspecten van de food- en drankendienst binnen de organisatie in samenspraak met de F&B manager. Als een ware people manager ben je gericht op het leiden, inspireren en ontwikkelen van het team om uitmuntende service te leveren, de gasttevredenheid te vergroten en de bedrijfsdoelstellingen te behalen.

  • Inspireer en motiveer het team, bevorder samenwerking en groei, ontwikkel teamleden met coaching en feedback.
  • Zorg voor soepele dagelijkse werking, maximaliseer efficiëntie en servicekwaliteit, werk samen voor betere gastervaring.
  • Handhaaf hoge service-normen, los klachten op, verbeter gasttevredenheid.
  • Beheer budget en kosten, stimuleer omzetgroei met strategieën.
  • Ontwikkel innovatieve menu's, volg trends en marktontwikkelingen.
  • Handhaaf voedselkwaliteit en veiligheid, zorg voor naleving van voorschriften.

Profiel

Gezocht: hotelhelderziende met commerciële aanpak Wij zoeken een praktisch ingestelde trendwatcher. Iemand met een vinger aan de pols die slimme ideeën vertaalt naar commerciële stappen. Ben jij de creatieve bolleboos die ons hotel-restaurant helpt ‘hip’ te blijven?
Jouw trukendoos… Een glazen bol heb jij niet nodig. Je gebruikt liever echte informatiebronnen zoals data. Merk je bijvoorbeeld dat er steeds meer vraag is naar vegan opties in het restaurant? Jij bent de grote vraag voor en past de menukaart aan. Op die manier creëer je meerwaarde in ons hotel. Dat betekent dat je af en toe op je strepen moet staan, mensen moet overtuigen die de toekomstmuziek nog niet horen. Een assistent F&B manager combineert strategie, lef en creativiteit. Het is een visionair, meer dan een praatjesmaker alleen, die suggesties goed beargumenteerd. Zo goochel je ook af en toe met cijfers - je kan beslissingen financieel beramen - en kijk je in eigen boezem met evaluaties. Jij zorgt voor de kers op de taart, de rozenblaadjes op het hotelbed. …helpt het hotel vooruit
Wat we bieden is een super uitdagende job in een fijne omgeving. Je krijgt veel vrijheid en mogelijkheden om zaken uit te proberen. Daar staat een mooi, marktconform loon tegenover.
Zo, de kaarten liggen op tafel. Herken jij jezelf in het profiel dat we schetsen? Kom gerust eens langs, dan kijken we of er magie is…

Uurrooster

Je uurrooster is bespreekbaar. Werken bij ons is meer dan 9 to 5 werk. Jouw work-life balance staat centraal. Aan de hand van flexibele uren plan je jouw uren in op de manier die het best aansluit bij jouw leven.

Startdatum

Zo snel mogelijk

Voordelen:

Hospitality werk is een unieke industrie waarbij je boeiende mensen van overal ter wereld kunt ontmoeten. Ook jouw collega’s kunnen een grote steun zijn. Je krijgt de kans om connecties te creëren die een leven lang zullen meegaan. Jouw werkplaats is splinternieuw. Je werkt in een unieke omgeving waar architectuur, technologie en hospitality flawless hand in hand gaan.

Het aanbod:
+ marktconform salaris;
+ hospitalisatieverzekering;
+ maaltijdcheques €8/dag;
+ ecocheques;
+ eindejaarspremie;
+ Employee rate wereldwijd binnen de hotels van IHG group;
+ Vele opleidingsmogelijkheden om jezelf te kunnen blijven verder ontwikkelen;
+ de mogelijkheid om te blijven doorgroeien binnen het hotel of de groep.

Solliciteren

Adres van de werkplek:
Indringingsweg 1A, 1800 Vilvoorde

Contactpersoon bij de sollicitatie:
Sandra Pilarczyk

Mailadres voor sollicitatie:
Vacatures@premgroup.com

Of via de button onderaan deze advertentie

Statistics

Aantal keer bekeken: 4970

Opdrachtgever

voco™ Brussel City North

Publicatiedatum

02.08.2024

Sandra Pilarczyk
vacatures@premgroup.com https://www.ihg.com/voco/hotels/gb/en/vilvoorde/bruvc/hoteldetail
Jobhotel.be gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Beperkt gebruik van de website