Chef de Partie - Bistrôt Le Ciel
Bedrijf
La Butte aux Bois te Lanaken (nabij Maastricht), behelst 59 hotelkamers, gastronomisch restaurant Ralf Berendsen (2 Michelin sterren, 18/20 punten Gault&Millau), Bistrôt Le Ciel, Spa & Wellness Shiseido Institute en multifunctionele salons voor feestelijke en zakelijke bijeenkomsten.
Ter ondersteuning van onze teams zijn we momenteel op zoek naar :
CHEF DE PARTIE – BISTRÔT LE CIEL | M/V | FT
Hoofdtaken
Je bent verantwoordelijk voor het werk dat je is toevertrouwd door de chef o.a :
- Je helpt bij de mise-en-place van de gerechten
- Je kuist, wast, schilt, snijdt en kookt groenten (fruit
- Je bereidt garnituren, koude sauzen, soepen, voor- en nagerechten, salades, enz.
- Je staat in voor het bakken en versnijden
- Je help bij de bereidingen en werkt volgens de instructies van de chef
- Je ruimt mee alles netjes op
- Je zorgt voor de hygiënische bewaring van voedingsmiddelen
- Je maakt werkinstrumenten en werkplaats schoon en staat in voor orde en netheid in de keuken
- Je respecteert veiligheidsnormen tijdens de werkzaamheden
Ben jij de persoon die:
- Een koksopleiding succesvol afgerond heeft?
- Gedreven, ambitieus en een doorzetter is?
- Hard wil werken en leergierig is?
- Gepassioneerd werkt om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen?
- De puntjes graag op de ‘i’ zet?
- Een teamplayer is?
Dan bieden we jou:
- Een full time arbeidsovereenkomst voor onbepaalde duur.
- Werken in een internationale en luxe omgeving, op absoluut topniveau binnen een 5-sterren superior hotel.
- Een afwisselende job
- Werken op een gerenommeerde werkplek met toffe en gemotiveerde collega´s onder leiding van chef Pieter Beurskens
- Toekomstperspectief
- Een bovengemiddeld salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden in overleg
Solliciteren
La Butte aux Bois | Bistrôt Le Ciel
tav Bart Kuipers
Paalsteenlaan 90
3620 Lanaken
mail: bkuipers@labutteauxbois.be
Of solliciteer via de button onderaan deze pagina.
Statistics
Aantal keer bekeken: | 1658 |
Opdrachtgever
La Butte aux Bois | 5* Superior Hotel
Publicatiedatum
09.01.2025
Volg ons op LinkedIn
Like ons op Facebook